Financieelcafe | Bijeenkomst 31 mei 2018
16014
post-template-default,single,single-post,postid-16014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bijeenkomst 31 mei 2018

Bijeenkomst 31 mei 2018

”Kookworkshop en presentatie privacyregelgeving met introducé”

Donderdag 31 mei a.s. gaan wij het nuttige met het aangename combineren; we worden bijgepraat over de AVG en aansluitend verzorgen we zelf ons avondeten!

Sebastiaan Palm, bestuurslid van Financieel Café en advocaat, zal kort stilstaan bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG treedt op 25 mei aanstaande in werking en heeft impact in iedere organisatie. Sebastiaan zal een week na de inwerkingtreding stilstaan bij de vraag hoe je kunt beoordelen of jouw organisatie voorbereid is op de nieuwe privacyregelgeving. Ben jij binnen je organisatie niet de verantwoordelijke voor de portefeuille privacy en persoonsgegevens? Voor zowel de presentatie over de AVG als de kookworkshop is je collega die hiervoor verantwoordelijk is van harte welkom als introducé (Bij je aanmelding horen we graag of je een introducé meeneemt).

Daarna gaan we ‘black-box’ koken; met als startpunt een gesloten box met ingrediënten en de recepten van de website van Smulweb gaan we in groepen een menugang bereiden.

Programma:

16:45 uur: inloop;

17:00 uur: presentatie Sebastiaan Palm;

17:45 uur: black-box koken.

Locatie:

Smulweb kookcollege, Nijverheidsweg-Noord 55A, 3812 PK  Amersfoort

Leden kunnen zich aanmelden via een mail naar Jannie Mijnbeek, j.mijnbeek@alterim.nl; wanneer er sprake is van een dieet waar we (nog) niet van op de hoogte zijn geef dit dan s.v.p. aan ons door. Vriendelijk verzoek bij onverwachte verhindering na aanmelding ons tijdig te informeren.

 

Graag tot 31 mei!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Palm, Michiel Appelhof, Arthur Torn, Jannie Mijnbeek
Financieel Café Midden Nederland

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.