10 april 2019

10 april 2019

Op 10 april aanstaande zijn we welkom bij VecoZuivel in Zeewolde voor een bedrijfsbezoek.

Bij VecoZuivel gaan biologisch en duurzaam hand in hand met de nieuwste technische ontwikkelingen. De koeien zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen en grazen op natuurlijk onderhouden weidegronden. De VecoZuivel boeren innoveren op het gebied van duurzaamheid, bio-based produceren en milieuvriendelijk ondernemen. Maar ook de moderne productielocatie in Zeewolde onderscheidt zich door hoogstaande milieuvriendelijke techniek.
In de moderne productielocatie in Zeewolde is geïnvesteerd in het realiseren van een energiezuinig proces met de modernste procesbewaking. De locatie bevindt zich in een wind energie win gebied waardoor er gebruik gemaakt kan worden van duurzame energie voorziening. Daarnaast is de zuivelproductie van het allerhoogste niveau.

10 april 2019

Inloop                                                15:30 uur

Start presentatie/ rondleiding      16:00 uur

Borrel                                                17:15 uur

Einde                                                 18:00 uur