Categorie: Midden-Nederland Kookworkshop en presentatie privacyregelgeving met introducé

Categorie: Midden-Nederland Kookworkshop en presentatie privacyregelgeving met introducé

Kookworkshop en presentatie privacyregelgeving met introducé


31 mei 2018

Donderdag 31 mei a.s. gaan wij het nuttige met het aangename combineren; we worden bijgepraat over de AVG en aansluitend verzorgen we zelf ons avondeten!

 

Sebastiaan Palm, bestuurslid van Financieel Café en advocaat, zal kort stilstaan bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG treedt op 25 mei aanstaande in werking en heeft impact in iedere organisatie. Sebastiaan zal een week na de inwerkingtreding stilstaan bij de vraag hoe je kunt beoordelen of jouw organisatie voorbereid is op de nieuwe privacyregelgeving. Ben jij binnen je organisatie niet de verantwoordelijke voor de portefeuille privacy en persoonsgegevens? Voor zowel de presentatie over de AVG als de kookworkshop is je collega die hiervoor verantwoordelijk is van harte welkom als introducé (Bij je aanmelding horen we graag of je een introducé meeneemt).

 

Daarna gaan we ‘black-box’ koken; met als startpunt een gesloten box met ingrediënten en de recepten van de website van Smulweb gaan we in groepen een menugang bereiden.

 

Programma:

16:45 uur: inloop;

17:00 uur: presentatie Sebastiaan Palm;

17:45 uur: black-box koken.

Volledige kalender bekijken