15 november 2018 | Ron Meyer – Leadership Agility

Het Financieel Café seizoen is 10 oktober goed begonnen met een gezellige, goed bezochte kookworkshop bij Smulweb in Amersfoort. We hebben met elkaar enigszins kunnen vaststellen waar ieders kwaliteiten en interesses als kok liggen en hebben gezellig bijgepraat en gegeten.


Het thema van 15 november aanstaande is leiderschap.

Reacties vanuit Financieel Cafés die deze Masterclass van Ron Meyer al hebben bijgewoond:

“Geweldige Masterclass” – FC IJsselland

“De zaal hing aan zijn lippen!” – FC Amsterdam

“Inspirerende spreker” – FC Rotterdam

 

Ron Meyer – Leadership Agility

De traditionele organisatie is voor de financiële professional bekend terrein. Het leiderschap kenmerkt zich door financieel-getinte performance management systemen. De financial is een manager en hun organisaties werden bevolkt door human resources.

Grote hiërarchische traditionele organisaties sterven uit en worden vervangen door plattere, meer wendbare organisaties met zelfsturende teams. Hierbinnen is steeds minder behoefte aan management en een sterk toenemende behoefte aan leiderschap. Mensen willen weliswaar nog steeds sturing, maar zoeken vooral verbinding. De vraag aan financiële managers is dan ook of ze effectieve moderne leiders zijn, of willen worden.

In deze masterclass neemt Prof. dr. Ron Meyer je mee in de wereld van modern leiderschap aan de hand van zijn recentelijk verschenen boek Leadership Agility: Developing Your Repertoire of Leadership Styles. Je maakt kennis met de 5 domeinen van leiderschap en krijgt inzicht in 10 dimensies waarop uw leiderschapsstijl kan worden aangepast om te ‘voldoen’ aan de eisen van de veranderende organisatie waarin u effectief wilt zijn. Na afloop zal u niet alleen beter inzicht hebben in uw huidige leiderschapsprofiel, maar ook enkele concrete aanknopingspunten hebben om uw leiderschapsstijl verder te ontwikkelen.


Inloop:
 16:00 uur

Einde: 19:30 uur

Locatie: Alterim, Leusderend 18, 3832 RC  Leusden (navigatie: Dodeweg 6)