Topcoach Brian Farley – een bevlogen, inspirerende en beeldende spreker

We nodigen jullie allen van harte uit voor onze 2e bijeenkomst van 2019 met een echte topcoach als spreker: Brian Farley

Op het WK van 2011 leidde Brian Farley de Nederlandse honkballers naar een historische overwinning door in de finale Cuba te verslaan.
Met deze ongekende prestatie schreven Brian en het Nederlands team geschiedenis.
Nog nooit eerder werd een Europees team wereldkampioen honkbal. Brian werkt momenteel als European Marketing Manager voor Diageo.
Hij is daar begonnen in 1997 als Development Coördinator en heeft zich via functies als Key Account, Brand Manager en Field Sales Manager weten op te werken.
Door succesvol te zijn in verschillende lagen van een groot bedrijf weet hij als geen ander waar mensen vandaan komen en wat je kunt bereiken. Op dit moment is hij mede-eigenaar van StrikeZone, een indoor honkbal en softbalhal in Lijnden.

 

 

Brian Farley presenteert met passie over het behalen van dit succes, waarbij de focus ligt op het coachen van een team. Aspecten als het selecteren en vormen van een team, leiding geven en samenwerken komen aan bod. Dankzij Brian Farley zijn kennis uit het bedrijfsleven legt hij gemakkelijk de parallellen met de sport. Hij weet heel goed de link te leggen met het bedrijfsleven door zijn jarenlange ervaring bij Diageo. Hij heeft bij Diageo verschillende managementfuncties vervult. Brian Farley weet hoger management maar ook andere lagen uit de organisatie aan te spreken, omdat hij tot de kern gaat van wat mensen en teams succesvol maakt.

 

 

9 mei 2019

Inloop 16:00 uur
Start presentatie 16:30 uur
Borrel 18:00 uur
Einde 19:30 uur

 

 

 

Locatie: Zwolle, exacte locatie volgt