6 november 2019 Succesfactoren goed team – Marieke Westerhof

Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd voor de september bijeenkomst van het Financieel Café, we trekken de sportieve lijn nog even door; waar we eerder een succesvolle sportcoach (Brian Farley) hebben uitgenodigd en zelf gesport hebben (kruisboog schieten), gaan we 26 september aanstaande vuistregels voor goed teamwerk aangereikt krijgen door Marieke Westerhof. Het belooft een interactieve lezing/ workshop te worden waarbij deze keer het teamlid centraal staat.

Marieke Westerhof

Tijdens de succesvolle Olympische Spelen in 2000 te Sydney behaalde Marieke Westerhof als roeister een zilveren medaille in de damesacht. Daarvoor heeft ze als international jarenlang op WK-niveau geroeid en tevens deelgenomen aan de Spelen van Atlanta 1996. De roeisport is een teamsport bij uitstek. In deze jaren op het hoogste niveau bereikten de Nederlandse roeisters, zo ook Marieke,  vele hoogte- maar ook dieptepunten. Velen menen dat hard trainen en groot talent nodig is om zover te komen, maar de basis van het succes of juist géén succes was vrijwel zonder uitzondering de wijze waarop het team functioneerde. Als zelfstandig (business)teamcoach – na een aantal jaren als advocaat te hebben gewerkt – blijven deze topsportervaringen een rijke bron van inspiratie binnen Mariekes dagelijks werk.

Tijdens de bijeenkomst zal Marieke een kijkje in de keuken geven van haar Olympische teamervaringen. Ze geeft je daarbij een aantal vuistregels voor goed teamwerk, vanuit het perspectief van het teamlid. Wat zijn de do’s en de dont’s en hoe werken deze voor jezelf binnen jouw bedrijf en je eigen team? De beeldende vertaling van de team-topsport zal je inzichten en toepassingen opleveren binnen de professionele context van je eigen organisatie.

6 november 2019

Inloop                                    16:00 uur

Start presentatie                 16:30 uur

Borrel                                     18:00 uur

Einde                                     19:30 uur

Locatie: Alterim, Leusderend 18, 3832 RC  Leusden (navigatie: Dodeweg 6)