3 maart 2020 Wind of change

Wind of change

 

  • Voor hoeveel mensen wekt één windturbine elektriciteit op?
  • Hoeveel vermogen (pk) heeft een windturbine?
  • Hoe snel is een windturbine terugverdiend?
  • Waarom duurt die energietransitie zo lang?

 

Altijd al nieuwsgierig naar antwoorden op dit soort vragen geweest? Op 3 maart kunt u al uw vragen over windenergie kwijt.

 

Spreker: drs. ing. R.T.J. (Ruben) Berendts

 

Ruben is afgestudeerd in technische bedrijfskunde (HTS ’s-Hertogenbosch) en bedrijfskunde (finance & investment management, Erasmus Rotterdam). Na een carrière bij multinationals als Shell, Vestas en Eneco, is Ruben 10 jaar geleden als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Hij is oprichter en partner van Blue Bear Energy bv. Blue Bear Energy bv is een adviesbureau in de duurzame energiesector dat is gespecialiseerd in windenergieprojecten. Maar de laatste jaren eist ook zon haar plekje op.  Blue Bear Energy is de afgelopen jaar bij meer dan 60 windenergieprojecten betrokken geweest. Blue Bear Energy verzorgt de complete ontwikkeling en realisatie van een windpark (vergunningen, financiering, project- en contractmanagement).

Blue Bear Energy is 100% dochter van Blue Bear Group bv. Blue Bear Group is een ontwikkelmaatschappij van duurzame energieprojecten. Blue Bear Group ontwikkelt risicodragend 6 windprojecten en 4 zonneprojecten op land in Nederland, goed voor duurzame energie voor meer dan 1 miljoen mensen.

 

3 maart 2020

Inloop                                    16:00 uur

Start presentatie                 16:30 uur

Borrel                                     18:00 uur

Einde                                     19:30 uur

 

Locatie: Alterim, Leusderend 18, 3832 RC  Leusden ( navigatie: Dodeweg 6).