Maarten van der Weijden

Datum
Categorie
2015, Midden-Nederland
Over dit project

Beste FC-leden,

Na 2 succesvolle bijeenkomsten eerder dit jaar vindt de eerstvolgende bijeenkomst van ons Financieel café plaats op 20 mei 2015. Daarvoor nodigen wij jullie natuurlijk van harte uit.
Wij zijn dan te gast bij Elba Media in Amersfoort. Elba Media is uitgever van onafhankelijke vakbladen en organiseert congressen, seminars en studiereizen op het gebied van ruimtelijke ordening.

De spreker van deze middag is Maarten van der Weijden; Maarten vertelt een inspirerend verhaal over zijn weg naar olympisch goud en spreekt onder andere over het overwinnen van zijn ziekte maar zeker ook over zijn werk als financial bij Unilever. Hij heeft het over grenzen verleggen, doorzettingsvermogen, ambitie, het omgaan met tegenslagen, innovatie en succesvol samenwerken. Het belooft een boeiende presentatie te worden!

Het programma is als volgt:

16.00 – 16.30 uur ontvangst
16.30 – 16.35 uur welkom
16.35 – 17.30 uur Presentatie Maarten van der Weijden
17.30 – 18:00 borrel en napraten

Locatie:

Elba Media, Paulus Borstraat 41, Amersfoort. (Dit is een unieke locatie in een voormalig kerkgebouw.)
Parkeren (gratis) is mogelijk in de directe omgeving.

Voor deze bijeenkomst willen wij een bredere aandacht proberen te realiseren. Daarom wordt het op prijs gesteld als de uitnodiging bij andere financials onder de aandacht wordt gebracht. Introducees zijn van harte welkom na aanmelding.

Aanmelden kan door een reply op dit bericht of via de website www.financieelcafe.nl.

Wij zien u graag de 20e mei.

Met vriendelijke groet,
Arie Lengkeek, Arthur Torn, Karin te Lintelo, Sebastiaan Palm, Jannie Mijnbeek
Bestuur FC Midden Nederland