Sportpark De Westmaat

Datum
Categorie
2015, Midden-Nederland
Over dit project

Beste leden,

Bunschoten Spakenburg staat bekend om de vis en de koek. Minstens net zo bekend is de voetbalstrijd tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. Beide voetbalclubs zijn actief in de Zaterdag Topklasse, het hoogste amateurniveau in Nederland.
De derby wordt bezocht door minstens 8.500 toeschouwers. Het is een dag dat het kleine sympathieke dorp spreekwoordelijk op zijn kop staat en in twee kampen is verdeeld. Van heinde en verre komen de toeschouwers om de strijd te zien tussen twee voetbalgrootmachten in een bijzondere ambiance waar je óf rood bent óf blauw.
Op 29 november jl. won Spakenburg in eigen huis van IJsselmeervogels met 4 tegen 2. Is het nu aan IJsselmeervogels om de punten in eigen huis te houden?

Kaarten zijn, gezien de massale belangstelling, moeilijk te verkrijgen. Wij hebben echter beslag weten te leggen op businesskaarten om aanwezig te zijn bij de wedstrijd én te gast te zijn in de Businessruimte. Een unieke gelegenheid om getuige te zijn van de meest besproken derby in Nederland: IJsselmeervogels tegen Spakenburg. Vooraf ontvangst met koffie of thee met een versnapering en na afloop een hapje en een drankje. Meld je aan en wees getuige van een bijzondere voetbalmiddag!

Datum: 4 april 2015
Aanvang wedstrijd: 15:00 uur
Ontvangst: vanaf 14.00 uur
Locatie: de Westmaat te Spakenburg

Wij zien je graag op zaterdag 4 april 2015.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 maart aanstaande.

Bestuur Fc Midden Nederland
Karin te Lintelo, Arthur Torn, Sebastiaan Palm, Arie Lengkeek, Jannie Mijnbeek