Bedrijfsbezoek: Meander Medisch Centrum

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Datum
Categorie
2014, Midden-Nederland
Over dit project

Beste (aspirant-)leden,

Bij deze nodigen wij jullie uit voor de bijeenkomst van het Financieel Café op donderdag 26 juni aanstaande: een bedrijfsbezoek aan het recent nieuw geopende Meander Medisch Centrum in Amersfoort; een unieke gelegenheid om achter de schermen te kijken bij een complexe, interessante organisatie als het Meander.

Erik de Visser, Teammanager Financiën & Control bij Meander Medisch Centrum: “In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. In 2012 is Meander Medisch Centrum uitgeroepen tot beste ziekenhuis van Nederland! (bron: AD-top 100)

Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers. Meander levert zorg in Amersfoort, Baarn, Nijkerk en Barneveld.

De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Wij doen dat in afstemming met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars”.

De presentatie zal worden gegeven door de Financieel Directeur ( tevens lid van de Raad van bestuur) van het ziekenhuis. Tijdens de rondleiding is de Coördinator van de Facilitaire afdeling aanwezig.

17:15-17:30 uur Ontvangst Oranjerie
17:30-18:15 uur Presentatie Auditorium
18:15-19:00 uur Rondleiding
19:00-19:30 uur Afsluitende borrel Orangerie